Fuglsbjerg Søgaard
er lækre små mundrette lækkerbiskner
Der findes et hav af forskellige opskrifter på tapas. Og kun fantasien sætter grænser for hvordan du laver dem. Kik i køleskabet og find på.
Jeg er kun nået til at lave nedenstående tre... men de er så til gengæld super gode.
Server gerne tapas med en dressing til, f.eks. hvidløgsdressing eller cremefraise dressing. Pynt med lidt grønt når du anretter, og/eller hakkede mandler.
Smut mandlerne ved at putte dem ned i kogende vand ca. et halvt minut. Derefter kan du let "smutte" skindet af dem.
Put en eller to mandler ind i hver udstenet dadel.
Del baconstrimlerne i to. Sno en del om hver dadel.
Sæt dadlerne i en 170 grader varm ovn, på varmluft. Dadlerne skal i alt have omkring 20-25. min. Men hold grundigt øje med dem, baconen kan hurtigt brænde af, og det er synd.
Pres hvidløg og rør det med lidt olie. Gerne aftenen før så hvidløgssmagen trækker ud i olien.
Halver tomaterne, og stil dem med skærefladen opad.
Drys kryddersalt på hver, og tag en teske og put olie/hvidløgs blanding på hver også.
Tomaterne skal have ca. et kvarter i ovnen, ved omkring 170 grader varmluft.