Fuglsbjerg Søgaard

Hvidløgskur

Hvidløg siges at være godt for alverdens ting. Det tror vi på.

Vi fik et stykke papir af min søster. "Prøv det her" sagde søster, "det virker""

Og som du nok har regnet ud; det var en hvidløgskur, og opskriften får du her:

Opskriften:

Inden jeg viderebringer yderlig information og opskrift vil jeg komme med følgende anbefaling/advarsel:

Hvis du tager blodfortyndende medicin er min anbefaling, at du spørger din læge til råds, inden du begynder på hvidløgs kuren, da kuren virker blodfortyndende.

 

Denne recept på et lægemiddel, der siges at kunne kurerer næsten alle sygdomme, blev fundet i 1972 i et buddhistisk kloster mellem Tibets bjerge.

Du skal bruge:

350 gram pillet og rengjort hvidløg

25 cl snaps eller vodka

Tilberedelse:

350g hvidløg, presset, hakket eller skåret i stykker hvidløg. Hvidløgen må ikke komme i forbindelse med metal, så du skal bruge enten f.eks. en keramisk kniv eller en presser i plast.

Hvidløgene puttes i et glas med ¼ l brændevin.

Glasset lukkes hermetisk og sættes i køleskabet i 20 dage.

Efter disse 20 dage sies det i en gase-si og sættes i køleskabet i endnu 2 dage.

Derefter er lægemidlet parat til at indtage på følgende måde:

I dråber i lidt mælk eller vand før hvert måltid efter følgende skema:

 

Dag

Morgen

Middag

Aften

1

1

2

3

2

4

5

6

3

7

8

9

4

10

11

12

5

13

14

15

6

16

17

18

7

18

17

16

8

15

14

13

9

12

11

10

10

9

8

7

11

6

5

4

12

3

2

1

13

15

25

25

14

25

25

25

 

Man fortsætter således med at tage 25 dråber 3 gange dagligt, indtil der ikke er mere af lægemidlet tilbage. Kuren må ikke gentages før efter 5 år.

Denne tillavede hvidløgsessens renser organismen for fedt og befrier den for ophobede affaldsstoffer. Forbedre stofskiftet og følgelig gør alle blodkar elastiske. Formindsker kropsvægten til det normale, opløser blodansamlinger, kurer mellemgulv, syg hjertemuskulatur, åreforkalkning, ischemi (blodtomhed, blodstandsninger), bihulebetændelse, forhøjet blodtryk, bronko pulmonere sygdomme, får hovedpine til helt at forsvinde, kurer blodproper i hjernen, ledegigt, ledsmerter og gigt. Kurerer mavebetændelse, mavesår og hæmorider, absorberer alle slags indre og udvendige svulster, alle se- og høreforstyrelser.

Hele organismen kommer sig!! 

Vi havde selv en del hvidløg i haven. Dog knapt nok, for vi er jo to, og ville derfor lave en dobbelt portion. Men resten købte vi, efter nøje at have tjekket ud, hvor vi kunne få de mest friske hvidløg. Hvidløg sættes i efteråret, og her kan du læse lidt om hvordan du dyrker hvidløg.

Den 25. august brugte vi et par timer (ja, det tager tid) på at pille og presse hvidløg. Vi har ikke billeder af selve "presseprojektet", men vi har taget et billede af hvidløgskuren hver dag, og kan se hvordan det forandre farve.

Det var Dennis der pressede det meste, og det viste sig; det er stærke sager! Hans fingre var hævede det næste døgn.... Set i bagspejlet, skulle han have brugt gummihandsker.

Som det fremgår af opskriften må hvidløgen ikke komme i kontakt med metal. Så vi fandt frem til en hvidløgspresser i plast. Den holdt desværre ikke til at presse 700 g hvidløg (to portioner). Men det kan altså også blot presses/mases mellem to træ skærebrætter, det behøver ikke blive til mos. Det hele puttes bare i snapsen, det skal jo sies senere. 

Vi kender ikke grunden til, hvidløgen ikke må komme i kontakt med metal. Hvis du ved det, er du meget velkommen til at fortælle os det. Det kan du gøre her: Kontakt.

God fornøjelse â˜º

Ps.: Beskrivelsen og datoerne herunder er fra 2011, hvor vi første gang lavede og indtog hvidløgskuren. Vi har siden taget kuren igen, og da var vi slet ikke inde omkring hvidløgspresser. Hvidløgsfeddene fik skallen af, og så fik de et vrid så de blev "åbne"

Så blev det den 14. september, dagen hvor hvidløgen skulle sies.

Og det forløb let og smertefrit!

Vi var spændte på lugten, om den var helt forfærdelig. Men det eneste det lugtede af, var hvidløg – det gjorde det så til gengæld også! ðŸ˜

Vi undgik metal under processen, ved at bruge en plast si og skål. Vi havde ingen store stykker gase. Men det fungerede fint med små stykker vi foldede ud og lagde i sien. Vi hældte forsigtigt. 

Nu skal det så stå i to døgn mere. Da vi har siet det i aften, tirsdag, starter vi fredag morgen med kuren!

Gad vide hvordan vi kommer til at lugte....☺ Tag jer i agt, naboer og andet godtfolk!!! ðŸ˜

Du kan se ”si processen” under ”billeder af kuren”

21. september, og vi er på den 5. dag i hvidløgskuren

Her fra morgenen af var det 13 dråber vi hver skulle have. Afmålingen sker ved hjælp af en pipette, købt på apoteket. Det fungerer, det er let at tælle dråberne.

Vi tager det i en sjat mælk. Det begynder at smage af hvidløg, p.g.a. mængden. Det er slet ikke nogen ubehagelig smag, og er heller ikke særlig stærk i smagen. Det lugter mere end det smager. Vi ryster selvfølgelig glasset inden, da der meget hurtigt dannes bundfald.

Vi kan ikke rigtig mærke nogen virkning, måske en smule rumlen i maven. Rent faktisk er jeg blevet en smule forkølet! Men måske er det en del af udrensningen...?

28. september

Dag 12 i hvidløgskuren. Hvilket vil sige, vi i dag er helt nede på i alt 6 dråber. Kuren starter jo blidt. Langsomt øges mængden til 51 dråber, går så helt nedad igen, for så at eksplodere (dagen efter de 6 dråber) i 65 dråber! Og derefter 75 hver dag! Så altså, i dag 6 dråber, i morgen 65…

Vi kan rigtig mærke kuren nu! Hmm, hvordan forklarer jeg virkningen på en pæn måde…? Jeg er i hvert fald glad for, vi ikke skulle nogen steder i går!

Få dage inde i kuren, kunne først Dennis, jeg et par dage efter, mærke det gav lidt rumlen i maven. Men det tåler ingen sammenligning med de sidste dage… Og i aftes blev det helt galt. Maven er udspilet og fyldt med luft… Det gælder os begge. Og ”toiletvanerne” er forandrede. Så er det sagt!

Derforuden bliver jeg lidt svimmel og får kvalme ind imellem.

Gad vide hvordan det bliver, når dosis pludselig sættes op igen. Hvilket jo er i morgen…

Tidligere nævnte jeg, om vi mon kom til at lugte af hvidløg. Det gør vi faktisk ikke. Ingen har nævnt det, og de vi har spurgt, har sagt det gør vi slet ikke. Men det kan jo være det forandre sig, med den øgede mængde… Men uanset om der er en hvidløgsdunst omkring os eller ej, forhindre det hverken Dennis eller jeg i at tage kuren. Eller spise hvidløg i det hele taget!

18. oktober

Vi har nu været i gang med kuren i 32 dage.

De ret voldsomme symptomer jeg beskrev i sidste indlæg er forsvundet, hvilket de gjorde meget hurtigt. Det må have været kroppens tilvænning der kom til udtryk der. Og da dosis blev sat op (dagen efter) skete der ikke yderligere. Der er dog stadig en vis forandring i, hvordan maven fungerer...

Der udover er det eneste andet der er ændret, at håret meget hurtigt bliver fedtet, i forhold til før kuren. Og det er ikke fordi vi har skiftet shampoo, eller bruger nye produkter til det. Vi kan kun se én grund; nemlig hvidløgskuren, og at der sker en udrensning.

Vi er inde i en fin rutine nu; 3 gange 25 dråber om dagen. Og nej, vi lugter vist ikke meget af hvidløg.

Om der er en forbedring i kroppen ellers, det ved jeg ikke. Efter hvad vi ved, lider vi ikke af nogen kroniske sygdomme osv., der sandsynligvis ellers ville kunne mærkes en forbedring på.

Men vi regner selvfølgelig med, at kuren selv finder de skjulte skavanker vi har i kroppen.